Moderne professionele mobiele vriendelijke websites voor ondernemers.

Aan een gemiddelde webdesigner heb je gewoon niks meer in deze tijd.

Tenzij je echt niks online doet en ook geen klanten zoekt online kun je volstaan met een digitaal visitekaartje waar de meeste statische websites het meest op lijken.

Nieuwe generatie Webdesigners

onderhoud-websites-zeelandDe markt schreeuwt dus om nieuwe generatie webdesigners, mensen die niet alleen kennis hebben van sitebouw. Nee,  de nieuwe generatie webbouwer moet een compleet pakket kunnen aanbieden dat design en techniek combineert met online marketingkennis en social media expertise. Want een website is niet langer een eiland in de oceaan van het internet! Het is de spil van een integraal geheel  dat je online aanwezigheid en bedrijf een indentitijd geeft op het internet. Als je het goed doet laat je hiermee zien wie het mens achter het bedrijf is en daar komen klanten op af.

Je website als zendmast 

website-zendmast-zeelandJe kunt de website van tegenwoordig zien als een zendmast die jouw unieke aanbod uitstuurt de wereld in.Dankzij online marketing tools en social media die als een amplifier werken om je bedrijfsboodschap te versterken kun je ver buiten je eigen netwerk komen. Dit opent heel veel nieuwe mogelijkheden en kansen voor bedrijven om zichzelf zichtbaar te maken voor hun doelgroep. Een zichtbaarheid en bereik die moeilijk te genereren is als je de onderlinge onderdelen niet met elkaar verbind.
Dit is wat Blankestijn internet consultant voor je doet! Wij bouwen voor jou het platform waarop jouw bedrijf kan schitteren. Het enige wat jij als ondernemer nog hoeft te doen is het platform in gebruik nemen en laten zien wie jij bent en wat je als bedrijf je klanten hebt te bieden. Wij zien het keer op keer dat dit een gegarandeerde succesformule is voor onze klanten.

Bekijk onze portfolio