Webshop laten maken

U heeft een een productlijn of dienst die  u  graag online wil verkopen via een webshop, maar u weet niet  hoe u dit moet realiseren. Na een beetje onderzoek
op het internet komt u er al snel achter dat een webshop laten maken in veel gevallen vrij prijzig is en besluit hierdoor toch maar even te wachten met het laten maken van een webshop.

Een Webshop laten maken hoeft niet duur te zijn.

Toch hoeft een webshop laten maken niet te duur te zijn! Blankestijn internet consultant realiseert webshops al vanaf een zachte instap prijs, totaal voorzien met een 1 jaar gratis technische support contract. Daarnaast bied BIC speciaal voor webshops betaling in termijnen aan, u hoeft dan niet in een keer het totale bedrag te betalen, maar per maand een klein bedrag verdeeld over 6 maanden of tot maximaal 1 jaar.

Webshop laten maken bij Blankestijn internet consultant

webshops-zeeland

Mocht u er voor kiezen om bij Blankestijn internet consultant een webshop te laten maken dan kunt  u  ervan uitgaan dat de webshop tot in de puntjes wordt gerealiseerd.

Er wordt bij het maken van een webshop aan alle moderne elementen gedacht, zoals compatibiliteit van de bekende webbrowsers en mobiele apparaten en tevens is de webshop van social media en share functies voorzien.
Ook wordt rekening gehouden bij het maken van een webshop met de zoekmachines optimalisatie zodat dat uw webshop beter  gevonden wordt op het internet.