BIC gaat samenwerken met Insyte consultancy services

Door de Samenwerking kan Blankestijn internet consultant nu grote projecten realiseren en nog beter op de wensen van de klanten ingaan.

 

samenwerken zeeland

Achtergrond Insyte consultancy services

 

 

Bij mijn vorige werkgever waar ik als projectmanager in dienst was, heb ik Insyte consultancy services leren kennen doordat ik hun team aanstuurde als outsourcing projectmanager voor webapplicaties.
Wij hebben diverse projecten met elkaar uitgevoerd en er is een goed teamverband tussen Insyte en Guen Blankestijn ontstaan.
Inmiddels heeft Insyte wereldwijd diverse grotere projecten gerealiseerd, met name op maat geprogrammeerde applicaties voor o.a de medische industrie en Chemische industrie. Maar ook in het ontwikkelen van smartphone en tablet apps zijn zij gespecialiseerd.
In elk land verspreid over de wereld heeft Insyte partners en vanaf heden is BIC nu de officiële partner en vertegenwoordiger  van Nederland.  Hierdoor kan BIC nu grote projecten realiseren en nog beter op de wensen van de klanten ingaan.
Zelf is Insyte consultancy services Ltd gevestigd in New Delhi in India. Het is algemeen bekend dat daar de lonen lager liggen als hier in Europa en mede hierdoor kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden voor grotere projecten  wat tot wel 60 % in de prijs kan schelen.

 

 

Smartportal app laten maken
Game app laten maken
Medische app laten maken

 

Insyte beschikt over een klein leger van 59 man wat bestaat uit programmeurs en designers die elk zijn of haar specifieke kennis heeft over het betreffende vakgebied.

 

Technologie kennis Insyte consultancy services

 

Web en Enterprise Content Management
Insyte  ondersteunt een breed scala aan CMS producten op basis van de behoeftes van klanten. Onze primaire product competenties zijn voor Sitecore , Ektron , Drupal en Microsoft Sharepoint .

 

Microsoft Technologieën
Onze expertise ligt in het aanbod in Microsoft Business Solutions en gereedschap. Wij bieden advies & implementatie voor Microsoft Dynamics , SharePoint en BizTalk .

 

 JAVA
Met behulp van Java-technologie, eDynamic schrijfen we robuuste agile software -oplossingen. Java stelt oplossingen op maat te creëren door het combineren van toepassingen en diensten.

 

Portal Technologieën
Insyte  maakt gebruik van de kennis en expertise op het ASP.NET, Microsoft SharePoint , Java / J2EE , IBM WebSphere en andere portal technologieën om portal oplossingen te leveren.

 

 

Business Intelligence en Datawarehousing
Insyte  heeft technologische mogelijkheden in het leiden van BI-tools , waaronder: MicroStrategy , IBM – Cognos , Crystal Reports , MS BI Suite , IBI , SAP – Business Objects & Informatica.

 

Customer Relationship Management
Bouwen verkoopkansen, beheren verkoop pijpleidingen, creëren verkoopprognoses en uitvoeren marketing campagnes met Customer Relationship Management mogelijkheden.

 

Mobiel
Onze applicatie-ontwikkelaars en user interface designers zijn bedreven in het maken van applicaties & front-end design voor alle belangrijke mobiele besturingssystemen en platformen.

 

Waarbij is de samenwerking van toepassing ?

 

  • Specifieke op maat gemaakte industriële  applicaties waar specifieke programmeertaal kennis nodig voor is
  • Complexe mobiele app technologie
  • Game app ontwikkeling
  • e-commerce systemen
  • Outsource projecten

 

Website : Insyte consultancy services