Nieuwe websites en shops in en en buiten Zeeland

Hierbij de 4 laatste gerealiseerde  websites en shops van dit jaar  2014 door Blankestijn  internet consultant.

 

Normaliter schrijven wij een blog bericht per lanceringen enkel wij hadden simpel weg te druk om hierover te berichten en dus vandaar de 3 laatste gemaakt en gelanceerde websites en shops van 2014 door (BIC)
Hieronder de 3 nieuw geleverde websites vervolgd  door een webshop.

 

vdput-tablet.fw

Website 1

 

Van der put voegwerken

 

Van der Put voegwerken in Tilburg had al een website maar die was aan vernieuwing toe , er is een mobiele vriendelijk website ontwikkeld in hun eigen huisstijl  voorzien is van alle moderne website snufjes tevens voeren wij de zoekmachine optimalisatie voor hun uit.

Live website :Van der put Voegwerken

 

 

 

 

mobiel Website 2

 

Dorp Noordwelle

 

Voor het leuke kleine Zeeuwse dorp Noordwelle hebben wij ook een website gemaakt ,deze website heeft veel extras zoals een kalander zodat bezoeker altijd op de hoogte zijn van de nieuwste evenementen van het dorp tevens is er een speciale reserverings-formulier ontwikkeld zodat mensen zich kunnen inschrijven voor de betreffende evenementen buiten om deze toepassingen is de website voorzien van Socialmedia deel en volg opties een blog en is Smartphone ready .

Live website : Noordwelle

 

 

 

video-zeeland-mobile.fwWebsite 2

 

 

Videozeeland

 

Ook Video Zeeland had al een website maar ook deze was aan vernieuwing toe , Videozeeland is een Video marketings-bedrijf en daarom hebben wij de website ontwikkelt zodat de video’s optimaal naar voren komen en tevens goed worden weergegeven op smartphones.

Live website : Video Zeeland

 

 

 

 

 

omaf.fwWebshop

 

Omafietsen online

 

De splinter nieuwe webshop van Omafietsen online is gelanceerd ook weer voorzien van alle moderne aspecten die heden ten daags van toepassing zijn. SEO en smartphone ready en ondersteund de meeste betalingssystemen zoals iDEAL, Paypal ,creditcard etc

Live webshop : Omafietsen online

 

 

 

 

Wil je ook zo een mooie website of webshop ?

Neem gerust Contact met ons op  :