In  het ondernemers belang  Zeeland

4 edities in het ondernemers belang Zeeland

met Blankestijn internet consultant (BIC)

Lees hier de Het ondernemers belang Zeeland edities waar Blankestijn internet consultant in staat.

(klik op de afbeeldingen om de betreffende magazine digitaal te lezen)

Het Ondernemersbelang Zeeland 2-2015 Het Ondernemersbelang Zeeland 1-2015 Het Ondernemersbelang Zeeland 5-2014   Het Ondernemersbelang Zeeland 4-2014

Column 1 : Haal meer uit uw Facebook marketing!

 

fb-mark.fwSocial media marketing is heden ten dage een must voor de ondernemer die zijn bedrijf of product online wil promoten. Veel ondernemers  maken hier al gebruik van, maar niet optimaal. Zij kennen niet al de functies en tools die de social media platformen te bieden hebben, zoals bijvoorbeeld betaald adverteren.

 

Zij bezitten niet de kennis, of men denkt dat de kosten van betaald adverteren te hoog zijn in verhouding met de conversie.

 

Daarom adviseer ik het Facebook betaald adverteren programma. Facebook betaald adverteren is het ultime online targeted adverteringsprogramma voor iedere online ondernemer die zich focust op online sales generen, met minimale inzet en maximaal resultaat.

 

Daarnaast is het Facebook advertentie programma uiterst gebruiksvriendelijk en met een beetje begeleiding van een specialist kan iedere ondernemer Meester in betaald Facebook adverteren zijn!

 

Geen gebruik maken van het Facebook betaald adverteren programma is een gemiste kans; u laat een groot deel van uw potentiële sales links liggen.

 

Hierbij een aantal facts: 

 

  • 70% Van alle Nederlanders boven de 18 jaar zit op Facebook.
  • Waarvan 60% 24 uur per dag via de mobiele telefoon verbonden is met Facebook.
  • Omgerekend zijn dit 12 miljoen Facebook gebruikers en daarvan zijn er 7 miljoen 24 uur per dag verbonden met Facebook via een smartphone.
  • Het Facebook advertentie programma biedt 9 verschillende methodes om uw product of bedrijf te promoten, iedere advertentieplaatsing kan haarfijn worden afgesteld op gebied, stad, regio, geslacht, leeftijd, voorkeuren, interesses etc.
  • De kosten voor de campagnes zijn minimaal in vergelijking met bijvoorbeeld Google Adwords.

 

Als u op zoek bent naar een platform voor on demand, doelgericht, succesvol en betaalbaar adverteren, dan is Facebook adverteren bij uitstek het beste platform voor u!

 

 

Column 2 : Maak van uw site bezoekers permanente klanten

 

bezoekers.fwBezoekers van uw website of webshop kijken even vluchtig of zij op uw site vinden waar zij naar op zoek zijn. Vindt de bezoeker dat niet, dan is hij ook weer snel verdwenen van uw website of webshop. En dat is natuurlijk zonde.
Wat nu als u van uw bezoekers permanente klanten zou kunnen maken en ‘on demand’ uw aanbod zou kunnen verkopen op elk gewenst moment?
Door gebruik te maken van inschrijfformulieren op uw website of webshop kan dit. Zoals bijvoorbeeld nieuwsbrief, lead, actie-, contacten inschrijfformulieren verbinden met een e-mail marketingsoftware die de data van de ingeschreven personen voor u opslaat, in een database en een zogenoemde mailinglijst voor u opbouwt.
U kunt dan op elk gewenst moment nieuws of productaanbiedingen via de mail versturen.

 

VOORDELEN VAN MAIL LIJSTEN

Doordat u de websitebezoeker laat inschrijven in een mailinglijst, heeft u zijn contactdata en kunt u hem te allen tijden benaderen met uw aanbod !

Doordat u de websitebezoeker laat inschrijven in een mailinglijst, heeft u zijn contactdata en kunt u hem te allen tijden benaderen met uw aanbod. Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen in uw lijst kunt u een groot aantal bezoekers op elk gewenst moment doorsturen naar bijvoorbeeld een actiepagina waarop u een aanbieding heeft staan en zo kunt u direct sales genereren. De kans op direct sales uit uw mailing lijst is aanzienlijk groter dan een bezoeker die uw pagina of shop bezoekt. Niet alleen voor sales is een mail lijst nuttig; creëer een vertrouwelijke band met uw klanten door ze regelmatig op te hoogte te houden via een nieuwsbrief. Er zijn diverse methodes om e-mail lijsten op te bouwen. Tevens zijn er ook verschillende software en applicaties verkrijgbaar via Blankestijn Internet Consultant. Ook kunt u hier terecht voor persoonlijke e-mail marketing training en advies voor webshops, websites en lead generation landing pagina’s. «

 

Column 3 : Belangrijke Google update !

 

Niet mobiele sites zullen minder goed gevonden worden.

google update.fwVanaf 21 mei  2014 voert Google een erg belangrijke wijziging door in de Google zoekmachines.
Doordat een zeer groot deel van de internet gebruikers tegenwoordig via hun mobiel op het internet gaat, heeft Google besloten van af 21/05/015 websites en webshops die niet mobiel compatibel zijn (responsive) minder mee te laten tellen in de zoekresultaten .

De impact op commerciële websites

 

Met name commerciële websites en shops die niet mobiel compatibel zijn, zullen de komende tijd enorm veel bezoekers en  omzet gaan verliezen !

Met name commerciële websites en shops die niet mobiel compatibel zijn, zullen de komende tijd enorm veel bezoekers en  omzet gaan verliezen doordat zij niet meer goed worden geïndexeerd in de Google zoekmachine voor mobiele apparaten en daarom slecht of zelfs niet gevonden te worden.

Mocht u nu nog geen responsive website of shop hebben dan is het strengst aan te raden dat u zo snel mogelijk uw site mobiel vriendelijk laat maken, want een grote deel van de Nederlandse bevolking gaat op het internet via een mobiele apparaat zoals een tablet of smartphone maak zoeken dagelijks via Google naar producten zoekt die men online wil kopen.