Waar vindt men gratis afbeeldingen voor een website of blog over Zeeland?

Afbeeldingen zoeken voor uw website of blog  is niet altijd even gemakkelijk

Afbeeldingen zoeken via Google afbeeldingen om deze dan te gebruiken voor uw site is niet altijd even slim, want dit zijn vaak afbeeldingen van bestaande websites welke  auteursrechten hebben. Dat betekent dat u niet zomaar deze afbeeldingen mag herplaatsen op uw website, blog of pagina .

Daarom deel ik vandaag met u 2 websites waar u gratis foto’s en afbeeldingen kunt downloaden die ook gerelateerd aan Zeeland zijn en die wel herplaatst mogen worden op uw site.
Let er wel op dat bij sommige afbeeldingen en foto’s die u kunt downloaden of direct kunt plaatsen u wellicht verplicht bent de naam van de eigenaar van de foto moet vermelden.
Dit is gelukkig niet in alle gevallen zo, er zijn nog miljoenen afbeeldingen die vrij te gebruiken zijn, er is keuze genoeg.

 

Gratis afbeeldingen Zeeland

Door Sven BroeckxAfbeeldingen downloaden via Flickr.com

 

De eerste website die ik met jullie ga delen is Flickr.com deze foto portaal behoort tot de zoekmachine Yahoo en heeft miljoenen gratis foto’s en afbeeldingen in hun database staan die u direct kunt gebruiken.
Zie de link als voorbeeld voor afbeeldingen over Zeeland link

Voorbeeld afbeelding Zeeland Flicker.com zie afbeelding links :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis foto’s Zeeland

Zeeland-palenFotos downloaden via Foter.com

 

De tweede website die ik met u ga delen is Foter.com. Deze website heeft tevens een database met miljoenen foto’s en ook hier kunt u foto’s vinden gerelateerd met Zeeland die u ook gratis mag downloaden en herplaatsen op uw website.
Via deze link kunt u duizenden foto’s en afbeeldingen vinden over Zeeland.

Voorbeeld afbeelding Zeeland Foter.com zie afbeelding links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info: Blankestijn-consult.nl